3Kwartier dakterras

Het Stationskwartier

De nieuwe wijk Het Stationskwartier in Heerhugowaard is een unieke plek om straks te wonen en wordt hypermodern. Qua ligging, de veelheid aan faciliteiten in de directe omgeving en qua aangezicht. Een groene oase letterlijk op de grens van stad en natuur.

Een unieke wijk

De nieuwe wijk Het Stationskwartier in Heerhugowaard is een unieke plek om straks te wonen en wordt hypermodern. Qua ligging, de veelheid aan faciliteiten in de directe omgeving en qua aangezicht. Een woongebied letterlijk op de grens van stad en natuur. Aan de oostzijde alle voorzieningen voor de dagelijkse behoefte met onder andere Middenwaard, de biosocoop en theater Cool. En ten westen alle ruimte voor sport en recreatie, grenzend aan het Oosterdelgebied en de duinen met het strand. Door de ligging direct bij het trein- en busstation zijn alle hotspots dan ook binnen handbereik.

Er is voor iedereen genoeg te beleven, en het aanbod is breed. Van cultuur tot vertier, van sport tot recreatie, van binnen tot buiten en van dagelijks tot buitengewoon. Dat maakt deze locatie uniek.

3Kwartier kaart van Heerhugowaard
3Kwartier kaart van Heerhugowaard