3Kwartier dakterras

3Kwartier

3Kwartier wordt een unieke plek om te wonen en bestaat uit 3 woonblokken. De verkoop van de 60 woningen in BLOK45 is gestart. BLOK30 en BLOK15 worden huurwoningen en gaan tijdens de realisatie in verhuur.

Woningaanbod

Koopwoningen

De verkoop van BLOK45 met in totaal 60 koop appartementen is gestart en dit mag met recht een icoon genoemd worden.

Van de 3 woonblokken is BLOK45 de opvallendste en hoogste verschijning met in totaal 60 koop appartementen. Dit woonblok van totaal 10 bouwlagen aan de Industriestraat, torent straks elegant boven de hoogwaardig en rijk beplante parktuin uit. De fijn gedetailleerde gevels in combinatie met uitspringende balkons in verschillende formaten en de verticale vormentaal levert een prachtige vormgeving op.

In dit woonblok kun je kiezen uit 60 bijzonder aangename koop appartementen van verschillende grootte. Woningen beginnend bij 47 vierkante meter tot 129 vierkante meter voor het grootste penthouse. De 3 penthouses op de bovenste verdieping hebben riante dakterrassen van 27 m² met prachtige vergezichten over het Oosterdelgebied en de duinen. Er zijn verschillende type appartementen. Of je jouw eerste appartement koopt of wilt verhuizen van jouw eengezinswoning naar een gelijkvloers appartement, in dit woonblok is er volop keuze. Gelijkvloers wonen met royale buitenruimten, in 3Kwartier kan het!

Je eigen appartement bereik je door in de riante lobby één van de twee liften te nemen of via het trappenhuis. Op de verdieping zijn de appartementen met elkaar verbonden via een hoogwaardig afgewerkte gang voor een luxe hotelgevoel. In zowel de woon- als slaapkamers zorgen de verdiepingshoge ramen voor veel natuurlijk licht in de ruimte. Dit geeft een heerlijk ruimtelijk en luxe gevoel. Alle woningen zijn voorzien van 1 badkamer en een apart toilet en zijn uiteraard gasloos en voorzien van vloerverwarming.

Woningaanbod
3Kwartier - BLOK45 koopwoningen

De woningtypen

Vanaf de eerste woonlaag tot en met de vijfde woonlaag bevinden zich 9 appartementen per laag. De appartementen op deze woonlagen zijn voor het merendeel 2-kamer appartementen van 47 tot 59 m² en nog één 3-kamerappartement van 82 m². De appartementen hebben één tot twee slaapkamers, één badkamer, en een apart toilet. Elke woning heeft een balkon tot 5 m².

Op de zesde en zevende woonlaag bevinden zich 6 appartementen per laag. Er zijn drie 2-kamerappartementen van 47 m² tot 59 m² en drie 3-kamerappartementen variërend van 78 tot 88 m². Elke woning heeft een balkon van 5 tot 12 m². Op de zesde verdieping is een exclusief appartement gelegen met een dakterras van maar liefst 90 m².

Op de achtste woonlaag bevinden zich de 3 exclusieve penthouses. Met het weidse uitzicht en de vele raampartijen is dit een garantie voor luxe wonen. De penthouses variëren van circa 96 tot 128 m², hebben drie slaapkamers en een riante badkamer. De dakterrassen hebben een oppervlakte van 27 m². Voldoende ruimte voor groen liefhebbers om zich uit te leven en voor een BBQ met vrienden en familie op hoogte. In de parking onder het gebouw is er de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats.

Bekijk blok45
3Kwartier - BLOK45

Huurwoningen

Dit woonblok wordt de kleine variant van BLOK45 met 7 bouwlagen en is ook gelegen aan de Industriestraat. In BLOK30 komen in totaal 42 midden huur appartementen.

Vanaf de eerste woonlaag tot en met de vierde woonlaag bevinden zich 7 appartementen per laag. De appartementen op deze woonlagen zijn voor het merendeel 2-kamerappartementen van 47 tot 59 m² en nog één 3-kamerappartement van 79 m².

Op de vijfde en zesde woonlaag bevinden zich ook 7 appartementen per laag. Op deze lagen zijn twee 3-kamerappartementen gelegen van circa 65 m². De overige 5 appartementen zijn 2-kamerappartementen van 47 tot 59 m².

De verhuur van deze woningen start tijdens de bouwwerkzaamheden.

3Kwartier - BLOK30

Huurwoningen

Aan de Handelsstraat verrijst het elegante BLOK15 van 6 bouwlagen. In dit woonblok komen in totaal 32 betaalbare huurwoningen die bereikbaar zijn vanaf de Handelsstraat. De Handelsstraat zal naar de toekomst een groene metamorfose krijgen en als langzaam verkeersroute voor wandelaars en fietsers worden ingericht.

De verhuur van deze woningen start tijdens de bouwwerkzaamheden.

3Kwartier - BLOK15

Parkeren en Mobiliteit

Onder de 3 woonblokken en de parktuin is de parking gelegen. In de parking zijn 79 parkeerplaatsen aanwezig voor de bewoners en bezoekers. De gemeenschappelijke fietsenbergingen voor de appartementen zijn er voorzien, met ruimte voor totaal 300 fietsen. En de 3 penthouses krijgen hier een eigen privéberging.

De parking is afgesloten en alleen toegankelijk via een beveiligd parkeersysteem, zodat jouw auto veilig en droog staat. In de parking is er de mogelijkheid tot het huren van een eigen parkeerplaats voor € 70,- per maand.

In het plan wordt ingezet op een duurzame flexibele mobiliteit. Mocht je geen auto hebben dan is er in 3Kwartier de mogelijkheid tot het gebruik van deelauto’s. En door de ligging nabij het bus- en treinstation van Dijk&Waard is met het openbaar vervoer alles binnen handbereik. Zo dringen we het aantal geparkeerde auto’s terug en leveren we een bijdrage aan een duurzame vorm van vervoer. Mobiel, duurzaam en flexibel.

Deelauto’s

Met Hely is er een samenwerking voor het plaatsen van deelmobiliteit in de parking. Er worden 2 elektrische deelauto’s voorzien die exclusief te gebruiken zijn door de bewoners van 3Kwartier.

3Kwartier - Parkeren